Hvordan vet du at regnskapsføreren er riktig for deg?

Det å velge seg en regnskapsfører i Tønsberg er ikke bare enkelt. Det er mange å velge mellom og det er vanskelig å sammenlikne dem objektivt.

Dersom du ikke kjenner bransjen er det nærmest umulig å vurdere hvem av dem som faktisk er skikkelig gode. Derfor har regnskapsførerportalen gjort jobben for deg. Når du innhenter tilbud via oss, er det bare et lite knippe utvalgte byråer som får lov til å konkurrere om deg. Dette koster ingenting for deg. Det er opp til regnskapsbyråene å gi deg det beste tilbudet.

Pris er ikke alt, og derfor må byråene som skal gi deg tilbud, oppfylle våre krav til kompetanse og drift.

Slik vurderer vi en regnskapsfører i Tønsberg.

Vi kjenner bransjen og vet hvilke egenskaper som kreves for å være en dyktig regnskapsfører. Regnskapsføreren skal sette opp regnskapet og sørge for at alt er i orden. Dette er noe alle byråene bør kunne gjøre i blinde.

Det som er neste nivå av kompetanse er hvor god regnskapsføreren er til å bidra aktivt til din bunnlinje. Han eller hun må følge deg tett og ha nese for å oppdage mulighetene og utfordringene i regnskapet.

Flinke regnskapsførere vil kunne spare deg for store summer, som du ikke en gang vet at du bruker. Får du alle momsfradragene du skal? Finnes det avskrivninger som ikke er gjort? Er det utgifter som kanskje er helt unødvendige?

Det er denne typen regnskapsførere vi har samlet til deg. Får du tilbud via regnskapsportalen.no er det kun de dyktigste rådgiverne som får lov til å konkurrere om ditt kundeforhold.

Alt du mottar er helt kostnadsfritt og du står fritt til å velge selv.

Vi vil aldri påstå at alle de dyktigste regnskapsførerne i Tønsberg er knyttet til oss, men de som er det, er blant de beste i bransjen.

Regnskapførerportalen.no kjenner din nye regnskapsfører i Tønsberg.