Regnskapsfører i Stavanger

En dyktig og lokal regnskapsfører i Stavanger jobber tett sammen med deg, slik at du tjener mest mulig penger via regnskapet ditt. Er du for eksempel sikker på at du har fått med alle mulige fradrag?

Hvordan fungerer dette?

Å velge seg en regnskapsfører er ikke bare enkelt. Det finnes et hav av regnskapsbyråer i Stavanger å velge mellom. Hvordan kan du vite hvilke av dem som er best?

Det er nesten umulig å vite dersom du ikke kjenner bransjen. Derfor har vi hos regnskapsportalen gjort jobben for deg. Når du bruker skjemaet over for å innhente tilbud, er det bare et lite knippe utvalgte byråer som får lov til å konkurrere om deg.

Alle disse byråene må oppfylle våre krav til kompetanse og drift for å være med i konkurransen. På den måten holder vi også prisen gunstig for deg. Ettersom byråene må konkurrere mot hverandre unngår vi at noen leverer overprisede prisforslag.

Slik vurderer vi en regnskapsfører i Stavanger

For det første kjenner vi bransjen og vet hvilke kvaliteter som kreves for å være en dyktig regnskapsfører. En av rollene til regnskapsføreren er naturlig nok å sette opp regnskapet og sørge for at alt er i orden. Dette er noe alle byråene bør kunne gjøre i blinde.

Det som tar kompetansen til neste nivå er evnen til å bidra til din virksomhets bunnlinje. Regnskapsføreren skal bidra til at bunnlinjen din høynes og omsetningen økes, gjennom rådgivning. Han eller hun må følge deg tett og ha teft for å oppdage muligheter og problemer i regnskapet. En dyktig regnskapsfører vil ofte kunne spare deg for store summer hvert eneste år, som du ikke en gang merker at du bruker.

Får du alle momsfradragene du skal? Finnes det avskrivninger som ikke er gjort? Er det utgifter som kanskje er helt unødvendige?

Denne typen regnskapsførere har vi funnet til deg. Når du innhenter tilbud via regnskapsportalen.no er det kun de som har egenskapene til en dyktig rådgiver, som får lov til å konkurrere om ditt kundeforhold. Alt du mottar er helt kostnadsfritt og du står fritt til å velge selv.

Vi sier ikke at enhver dyktig regnskapsfører i Stavanger er knyttet til oss, men de som er det, er nøye utvalgt.

Ny teknologi blant regnskapsførere

Noe annet vi baserer vurderingene våre på er graden av automatisering hos regnskapsføreren. Regnskapsbransjen har vært gjennom en revolusjon i teknologi, og automatisering er i dag en selvfølge. Dette reduserer tidsbruken man tidligere brukte på føre bilag, og frigjør tid til god rådgivning.

Et regnskap bør være minimum 95% automatisert. Derfor må faktura og remitteringsløsninger være automatiserte prosesser. Det samme gjelder for purre- og inkassorutiner. Flere regnskapssystemer har også mulighet for automatiske posteringer basert på bankkontoutskrifter.

Derfor skal du velge en regnskapsfører som bruker de moderne systemene som skåner deg for unødvendig tidsbruk og hodebry. Vi kjenner regnskapsprogrammene og vet hva vi skal se etter når vi vurderer regnskapsførere.

Unngå konkurs

I 2017 var det 4516 konkurser i Norge ifølge Brreg. Denne statistikken ble enda mer dyster i 2018. Akkurat derfor skal du la oss hjelpe deg å velge din regnskapsfører i Stavanger. En dyktig person som følger ditt regnskap i sømmene vil kunne avdekke negative tendenser og foreslå endringer før det er for sent. De aller fleste firmaer som går overende oppdaget ikke problemet, før det var for sent å gjøre noe med det. Små endringer tidlig i prosessene kan føre til enorme besparelser og økt likviditet i andre enden.

Vi kan selvfølgelig ikke garantere deg at du ikke noen gang vil oppleve en konkurs. Vi kan derimot garantere deg at den regnskapsføreren du får via oss, er skikket til å lose deg og ditt regnskap trygt inn i fremtiden.

Regnskapførerportalen.no gir deg en dyktig regnskapsfører i Stavanger.