Leter du etter regnskapsfører i Oslo?

Det er store prisforskjeller blant regnskapsførere i Oslo, og det er dumt å gå for fort frem. Regnskapsførerportalen hjelper deg å sammenlikne pris og kvalitet.

Fyll inn skjemaet over så vil vi uforpliktende kontakte et knippe regnskapsførere i Oslo. Vi sender kun forespørsel til regnskapskontorer som hjelper deg å tjene penger. Vi vet hvilke som faktisk leverer.

Det er noen ting du skal være oppmerksom på når du velger byrå:

Regnskapsfører med erfaring fra din bransje

Når du skal velge en regnskapsfører i Oslo har du et stort marked av byråer å velge fra. Da er det dumt å velge en regnskapsfører som ikke har erfaring fra din bransje. Bransjeerfaring fører til mindre tidsforbruk og bedre rådgivning.

En god rådgiver er verdt sin vekt i gull fordi regnskapsførere ikke bare skal føre bilagene, men også være en samtalepartner. Regnskapsføreren skal ha dypgående kunnskaper om nøkkeltallene i din bransje, slik at du har noe å sammenlikne mot. Når man kjenner markedsstandarden er det lettere å vite hvor mann må legge seg for å være konkurransedyktig.

Ny teknologi blant regnskapsførere

Vi vil anbefale deg å velge en regnskapsfører i Oslo som vet å ta i bruk ny teknologi. Regnskapsbransjen har i de senere årene vært gjennom en teknologisk revolusjon hvor automatisering er blitt en selvfølgelighet. Dette reduserer også kostnadene knyttet til bokføringen, og frigjør tid til god rådgivning.

Et moderne regnskap skal være 95% automatisert. Da er du avhengig at faktura og remitteringsløsninger er automatisert. Det samme gjelder for purre- og inkassorutiner. Flere regnskapssystemer har også mulighet for automatiske posteringer basert på bankkontoutskrifter.

Papirløs hverdag.

Ny teknologi har gitt nye muligheter, også når det kommer til regnskap. Tenk at man tidligere bokførte alt på papir. Hovedbok og alle oversikter over hvem som skylde hva ble ført for hånd med penn og papirrull. I da har vi heldigvis kommet et langt stykke videre, men fortsatt er det mange som har alle bilagene utskrevet og lagret i permer. Dette er helt unødvendig med dagens smarte løsninger.

Med et godt regnskapssystem har man mulighet til å få alle bilagene sendt direkte inni regnskapet via EHF (Elektronisk Handels Format). Dette er et genialt system som eliminerer fysiske papirer. De aller fleste større aktører tilbyr i dag fakturaforsendelse via EHF. Det er ingen grunn til at du ikke skal gjøre det samme.

Når du søker etter regnskapsfører Oslo skal du derfor sjekke at denne kan tilby et regnskapssystem med EHF faktura. Systemet bør være nettbasert så man slipper å ha et tungt program på maskinen.

Med innlogging via internett får mann raskt oversikt over regnskapet uansett hvor i verden mann er. Denne tilgjengeligheten er noe du bør verdsette. Man vet aldri når man trenger å hente ut finansiell informasjon fra regnskapet.

Så hvorfor skal regnskapsføreren være plassert i Oslo?

Du lurer kanskje på hvorfor du trenger en Oslo regnskapsfører når alt foregår papirløst via internett. Dette er et godt poeng, og du skal ikke være redd for å velge en regnskapsfører som sitter på annen lokasjon dersom du kan spare penger på dette. Samtidig spiller regnskapsføreren en sentral rolle i ditt selskap og det er godt å ha et fysisk kontor å oppsøke for rådgivning.

I forbindelse med årsavslutningen er det heller ikke uvanlig at regnskapsfører kommer og kontrollteller varelager og gjør flere andre fysiske kontrollhandlinger.

Få tilbud fra flere

Regnskapsfører osloDen beste anbefalingen vi kan gi er at du innhenter tilbud fra flere regnskapsførere slik at du finner den som kan tilby den beste prisen og de beste teknologiske løsningene med mest mulig automasjon. Dersom du ønsker å innhente tilbud fra flere regnskapsførere i ditt område har vi allerede sortert ut de som kan tilby dette.

En regnskapsfører tilknyttet regnskapsførerportalen skal oppfylle våre strenge kvalitetskrav. For oss er det viktig at du får en regnskapsfører som kan levere et mest mulig helautomatisert regnskap slik at du får lave regnskapskostnader.

 

Regnskapsforerportalen.no finner din nye regnskapsfører i Oslo