En dyktig regnskapsfører skal aktivt bidra til å øke din bunnlinje. Motta et uforpliktende tilbud fra noen av de beste regnskapsførerne i Drammen ved å fylle ut skjemaet over.

Hvordan velg en regnskapsfører i Drammen

Det mest grunnleggende en regnskapsfører kan drive med er bilagsføring og årsoppgjør. For deg som bedriftseier er dette helt uinteressant, ettersom alle med et snev av regnskapkunnskap kan utføre dette. Mest sannsynlig er det et automatisk program som gjør det meste av denne jobben uansett.

Det du har behov for hos regnskapsføreren er evnen til å finne muligheter for å tjene eller spare penger i regnskapet ditt. Når du finner denne personen får du den hjelpen virksomheten din har behov for.

Det er faktisk en del regnskapsførere i Drammen og i områdene rundt, så hvordan vet du hvem som er den beste for deg?

Dette valget har vi forsøkt å gjøre så enkelt som mulig. Dersom du fyller ut og sender inn kontaktskjemaet over, vil vi be en liten håndfull lite dyktige regnskapsførere om å gi deg et tilbud på jobben. På den måten slipper du å komme med luen i hånden til dem, og i stedet er det de som må konkurrere om deg. Sammenlikn kvalitet og pris i fred og ro før du tar et valg.

Dersom du ikke er fornøyd med noen av dem, takker du bare nei til alle sammen. Dette er helt uforpliktende for din del og koster ingenting

Regnskapsførere som tar i bruk ny teknologi.

Bruk en regnskapsfører i Drammen som har tatt i bruk den nyeste teknologien. Automatisering bør være en selvfølgelighet for regnskapsføreren din. ellers betaler du for at en person sitter og gjør en jobb manuelt, som enkelt kunne vært automatisert. Dette er bortkasting av dine penger og vedkommendes kompetanse.

Dersom faktura og remitteringsløsninger i tillegg til purre- og inkassorutiner er automatisert, frigjør du tid til at regnskapsføreren kan bruke tiden sin på deg.

Det er mange muligheter i alle virksomheter, og du bør ha en regnskapsfører som finner disse.

Det er heller ikke hvem som helst vi får lov til å være med å konkurrere om din gunst.

Dette gjør vi for å velge ut hvem som får lov til å gi deg et tilbud

Regnskapsførerportalen ble etablert med et formål om å gjøre det enklere for bedriftseiere å finne en dyktig regnskapsfører. Etter mange år med noen suksessfulle og noen ikke så suksessfulle samarbeid, kjenner vi bransjen godt. Derfor vet vi hva vi skal se etter hos fagfolkene.

En dyktig regnskapsfører må ha evner til å avdekke potensialet som ligger i regnskapet ditt. Har du irrelevante driftskostnader, eller er alle mulige fradrag tatt med? Det er nesten vanskelig å tro hvor mange virksomheter som betaler mye mer skatt enn hva de behøver, fordi regnskapsføreren ikke følger ordentlig med. Dersom vedkommende aldri kommer med forslag til tiltak som vil bidra til din virksomhets driftsresultat, har du ikke riktig person til jobben.

Vi har skaffet oss en god oversikt over bransjen og vet godt hvem vi tør å anbefale som din regnskapsfører i Drammen.

Det betyr ikke at alle de vi ikke velger ut er dårlige. Det betyr bare at de som får muligheten til å gi deg et tilbud via oss, har oppfylt kravene og blitt utvalgt til dette formålet.

Finn rett regnskapsfører i Drammen