Søker du etter regnskapsfører Bergen?

Så spennende at du søker en regnskapsfører! Det betyr at enten driver eller ønsker å starte opp en bedrift. Det å være selvstendig næringsdrivende kan by på mange spennende ting, men også store utfordringer. Regnskapsføreren skal være en nyttig støttespiller, derfor lønner det seg å bruke litt tid på valget. I Bergen fines det en rekke dyktige regnskapsførere, men prisene varierer svært mye. Dersom du fyller inn skjemaet nedenfor innhenter vi priser fra flere, slik at du kan få den som passer deg best. Vi anbefaler deg også å lese videre, så skal vi ta deg gjennom noen sentrale prinsipper som kan hjelpe deg som grunder.

Hva driver deg som grunder?

Det er viktig å finne ut hva som driver deg som grunder. Mange blir drevet av penger, andre av ideer og mange av trangen til skape. Blir du drevet av penger er det fort å bli grådig og overinvestere for å få mer gevinst. Har du mange ideer er det fort å satse for breit og dersom du blir drevet av å skape er det viktig å tenke på hvilke ressurser som behøves for å sette ideen ut i livet. Uansett hva du drives av kan du utnytte det til å få suksess, men det er alltid viktig å ha en god regnskapsfører som kan utfylle deg på dine svake sider. En dyktig regnskapsfører kan få deg ned på jorden og dra realisme inn i dine grunderideer.

Forretningsplan – gir regnskapsføreren og andre oversikt

Regnskapsfører BergenDet å lage en gjennomarbeidet forretningsplan kan være kjedelig, aller helst ønsker man jo å få ideer ut i live med en gang. En god forretningsplan kan uansett være nyttig, fordi den får deg til å tenke på alle aspekter ved din forretningsmodell. I forretningsplanen får man oversikt over hvilke leverandører og kunder som er avgjørende for at du skal lykkes. I tillegg skaffer du deg oversikt over inntjeningsmuligheter, kapitalbehov, finansieringsløsninger og mye mer. Dette er ting som det er lurt å ha oversikt med når du skal i kontakt med banker og evt investorer for å finansiere selskapet ditt. Finn en regnskapsfører Bergen for hjelp til din forretningsplan dersom du ikke har kunnskapene til å lage dette selv, du trenger en gjennomarbeidet plan dersom du skal lykkes som grunder.