Hvem er vi

Regnskapførerportalen er et prosjekt for å hjelpe virksomheter å velge dyktige regnskapsførere. Vi som står bak portalen er brennende engasjert i bedriftsutvikling og har mye mye erfaring med regnskap og investeringer. Vi har alt for mange ganger kommet over virksomheter som ikke får den hjelpen de skal ha av sin regnskapsfører.

Derfor har vi tatt på oss ansvaret for å grave frem de beste regnskapsførerne rundt om i landet, slik at alle skal kunne finne en dyktig partner på regnskap i sitt nærområde. Driften av portalen finansieres av egne midler og ved at regnskapsførere som får tillit til å være en av våre anbefalte betaler en symbolsk sum, når vi parer dem opp mot virksomheter. På denne måten dekkes kostnaden til drift og vedlikehold.

Regnskapsførerportalen driftes av Webleads AS, og for å kunne behandle henvendelser fra hele landet har vi inngått et samarbeid med Ageras AS.

Jahn Roald er eiendomsinvestor og utdannet regnskapsfører. Han driver en rekke selskaper i tillegg til å leie ut sin kompetanse som rådgiver. Jahn Roald er alltid på jakt etter den beste regnskapsføreren for deg.

Kontakt oss

Torunn er tidligere hotelldirektør og har lang fartstid i næringslivet. Torunn vier nå sin kompetanse til å finne frem dyktige partnere på regnskap, til nye og etablerte virksomheter.

Kontakt oss